Lilla torpet på logen


I Edebo utanför Hallstavik finns "lilla torpet på logen" som är fotostudion där vi skapar magi tillsammans.

Här bor vi, Therese (som är skaparen av Fotograf Therese Almlöf som alltid håller i kameran) , Patrik som gör detta möjligt och ställer upp på allt, våra två döttrar som är nyckeln till att jag lämnat rollen som anställd och så min trogne hund som följer mig var jag än går.

Jag är så lycklig över att just Du väljer att fotograferas hos mig så jag får kalla mitt största intresse för yrke.

Boka här

Att gå på promenad en solig dag mitt i naturen är det som gör mig svag och stark på samma gång. Tänk sen om talgoxen bjuder på skön vårsång - då är den dagen komplett.

..... och innan du berättar om dig

låt mig berätta lite om mig..


Mitt namn är Therese. Jag är en 33 årig tvåbarnsmamma som brinner för att fånga minnen på bild, vara ute i naturen, lära mig nya saker.
Jag är även en stolt mamma och hundmamma.

Jag vet att vi inte alltid känner oss så bekväma framför kameran, jag är en sån själv som inte vet vilken min jag ska, hur jag ska stå, titta eller vara framför en kamera. Är det därför jag blev just fotograf? För att stå bakom kameran och göra det jag älskar? Nja, inte bara därför va?

Jag älskar kont....

fortsätt läsa om mig här
Mina utbildningar


"Avancerad nyföddfotografi"Tidaholm 2019.

Jag var gravid i tredje månaden när jag tog tåget till Tidaholm helt själv. Det var första gången jag gick en utbildning i någonting jag verkligen brann för och till på köpet såg jag möjligheternas möjligheter när jag även var gravid för första gången.Mars 2019


"Skolfotograf"Jag sökte jobbet och fick det, som skolfotograf när min dotter var 11 månader. Det var en hel vecka i Nyköping där vi fick en intensivvecka i att lära oss allt om ljussättning, positioner och kamerateknik.

Jag växte enormt mycket som person och blev stark i mig själv.


AUGUSTI 2020

"Coaching-programmet"En utbildning online under 12 månader där jag ska hitta mig själv och personen jag vill vara.

Skapa det företag jag vill ha och gå igenom 12 moduler med allt från att *ta reda på vem jag är *layout *prissättning *produkter * hemsida

.... och mycket mer.2021/2022

"Avancerad nyföddfotografi"IGEN, tänker ni?

Ja faktiskt. Jag älskar att gå till Julia i Tidaholm för att lära mig allt inom foto. Jag ville uppdatera minnet och få alla bitar att falla på plats nu när jag fått erfarenhet av att fotografera små barn. Denna gång dokumenterade jag otroligt mycket mer och tog till mig allt återigen. Och nu med en helt nybyggd studio så känner jag mig otroligt redo att köra igång.NOVEMBER 2022