Visste ni att det ingår tre stycken träffar med mig bara genom att välja just mig som er fotograf?


Det är sant!


Jag vill ge er det allra bästa för att ert förtroendet för mig ska bli så personligt som möjligt och här har jag delat upp det i tre delar, så häng med.

Nu när ni äntligen tagit steget till att boka mig som er fotograf så kommer ni snart få ett samtal ifrån mig där jag hör mig för hur det känns och kollar när det finns tid för en så kallad designkonsultation.

Det är ett finare ord för en första träff. Jag bjuder på fika som är anpassad för er familj, vi skriver avtal och jag antecknar medan jag ställer frågor angående era önskemål inför fotograferings-dagen.


Till exempel på frågor är:


§ Vilken rekvisita som önskas

§ Färgval

§ Speciell plats där fotograferingen ska hållas?

§ Har ni syskon och/eller husdjur som ska vara med på bilderna ... och så vidare.


Jag tycker att det är fint att göra såhär och jag har även fått fin respons tillbaka.

Vi lär känna varandra lite utan en kamera så både ni föräldrar och era barn känner igen mig när dagen med stort D är här!

Är du redo att få uppleva detta med ditt barn?

Kom och lek, mys och ge kärlek till varandra, ensamma eller som familj. Barn med två ben eller med päls. vi älskar att fånga minnen med er och ser fram emot att höra ifrån dig.

Kontakta oss

“Vi fick en mysig stund under bildvisningen. Du var väldigt trevlig och snäll och det kändes som vi känt varandra hur länge som helst.”

Framtidens guld.

Vad betyder bilder? Bilder på en USB-sticka eller i en app i telefonen? vill du investera så kom till en bildvisning och välj produkter som kan beskådas i ert hem för all framtid. De går i arv år efter år. leverantörerna är valda med kärlek med hög kvalité