Hej Företagare!


Dags att förnya bilderna på hemsidan eller har det gått ett tag sen ni tog företagsporträtt?


Välkomna med en bokningsförfrågan

Var fotograferar vi?Vi fotograferar utomhus eller i era lokaler. Min styrka är att fotografera i naturligt ljus men jag har studioutrustning som jag använder både i min nya studio men också som jag lätt kan ta med till er om det behövs extra ljus.

Hur ska vi tänka med kläder?


Nu när ni ska investera i bra bilder så rekommenderar jag att ha neutrala kläder underst och sen olika koftor/kavajer etc. att byta med. Tänk på att kläderna ska matcha ert varumärke och vad ni vill förmedla ut till kund.

Hur går valet av bilder till?Efter att varje person har fotograferats så får hen kolla på bilderna på sig, säga vilka bilder som blev bäst och så favorit-markerar vi dom. Efter 5-15 dagar (beroende på säsong) får ni en länk till ett onlinegalleri där favoritbilderna väljs ut. Efter betalning skickas en ny länk med nedladdningsbara filer som är era.

Vad får vi göra med bilderna?


Bilderna som ni köper av mig är ni fria att använda precis hur ni vill. Det här är ert företags bilder och ni väljer om ni ska sätta erat varumärkes logga på bilderna, lägga upp bilderna på er hemsida eller skriva ut dom o ha i korridoren etc.

Skicka en bokningsförfrågan och få hela guiden och prislistan via mail.


Här kan ni få ett paketpris med fotografering och bilder till ert företag från 5200:-