Om mig


Jag älskar kontakten med människor.
Att få ge vardagslyx och uppskattning till andra.
Att få ge dig en upplevelse och inte bara ett USBminne med digitala bilder.

Låt släktingar, vänner, bekanta och framförallt dig och din familj få njuta och känna glädje varje gång ni sätter er i soffan och har en stor tavla ovanför er på väggen att beskåda. På er själva.

Kolla in informationen om hur det är att fotograferas av mig och hör sen av dig med en bokningsförfrågan vettja.

Gå direkt till informationen

Är ni redo att släppa in mig i ert liv?

Kontakta mig för en bokningsförfrågan
Mina utbildningar


"Avancerad nyföddfotografi"Tidaholm 2019.

Jag var gravid i tredje månaden när jag tog tåget till Tidaholm helt själv. Det var första gången jag gick en utbildning i någonting jag verkligen brann för och till på köpet såg jag möjligheternas möjligheter när jag även var gravid för första gången.Mars 2019


"Skolfotograf"Jag sökte jobbet och fick det, som skolfotograf när min dotter var 11 månader. Det var en hel vecka i Nyköping där vi fick en intensivvecka i att lära oss allt om ljussättning, positioner och kamerateknik.

Jag växte enormt mycket som person och blev stark i mig själv.


AUGUSTI 2020

"Coaching-programmet"En utbildning online under 12 månader där jag ska hitta mig själv och personen jag vill vara.

Skapa det företag jag vill ha och gå igenom 12 moduler med allt från att *ta reda på vem jag är *layout *prissättning *produkter * hemsida

.... och mycket mer.2021/2022

"Avancerad nyföddfotografi"IGEN, tänker ni?

Ja faktiskt. Jag älskar att gå till Julia i Tidaholm för att lära mig allt inom foto. Jag ville uppdatera minnet och få alla bitar att falla på plats nu när jag fått erfarenhet av att fotografera små barn. Denna gång dokumenterade jag otroligt mycket mer och tog till mig allt återigen. Och nu med en helt nybyggd studio så känner jag mig otroligt redo att köra igång.NOVEMBER 2022