“Nu har vi läst igenom guiden och vill boka en fotografering med dig.
Vi ser till att vår 8 månaders bebis har sovit och ätit tills dess.

Vilka fantastiska bilder du tar!”


Få er bästa upplevelse hos oss.

personen bakom kameran öppnar upp sig för dig.


I Edebo utanför Hallstavik finns "lilla torpet på logen" som är fotostudion där vi skapar magi tillsammans.

Här bor vi, Therese (som är skaparen av Fotograf Therese Almlöf som alltid håller i kameran) , Patrik som gör detta möjligt och ställer upp på allt, våra två döttrar som är nyckeln till att jag lämnat rollen som anställd och så min trogne hund som följer mig var jag än går.

Jag är så lycklig över att just Du väljer att fotograferas hos mig så jag får kalla mitt största intresse för yrke.

Boka här

Frågor och svar

I. Vad händer om vi eller ni blir sjuka på fotograferingsdagen?

A. Här hos oss är vi alltid friska. Vid minsta lilla symptom så skjuter vi upp fotograferingen tills att alla är friska. Ibland är det oturligt så att sjukdomarna kommer och knackar på dörren och då är det som det är. Vi har tiden. Vi vill ge kvalité och bokar inte in så många fotograferingar på en månad så det finns plats att boka om ert besök.

II. Vi har bokat en utomhusfotografering och det spöregnar!! Hur gör vi?

A. Inga problem. Antingen har vi en mysig fotografering inomhus i studion eller så kollar vi in väderleksrapporterna och ser om någon dag den närmsta tiden ser ljusare ut.

III. Vi skulle vilja ha med vårat husdjur på fotograferingen, går det bra?

A. Åh vad roligt. Ett djur är också en familjemedlem och är minst lika viktig som resten av familjen. Självklart får djuren vara med och vi anpassar oss till hur stora husdjur ni har, beroende på om vi är inne eller ute. Något som också är väldigt roligt är att komma hem till er, låta gårdens djur vara med och skapa minnen tillsammans med allihopa.

IV. Hur lång tid efter fotograferingen får vi bilderna?

A. Ca 10-15 dagar efter fotograferingen har vi bildvisning tillsammans. Ni kommer till oss och har en mysig stund tillsammans, vi rekommenderar till och med att ni skaffar barnvakt för att kunna få en lugn och lyxig stund tillsammans. På bildvisningen är där och då ni gör er beställning. Ni får se ett bildspel på era bilder som vi tog tillsammans och sen välja ut vad ni önskar beställa, digitalt, produkter eller både och. På plats finns det visningsexemplar att kolla och känna på. Kvällen efter att vi har setts skickar jag en faktura och när fakturan sen är betald så beställs eventuella produkter eller digitala bilderna till er. ( Produkter har en leveranstid på 6-8 veckor på grund av hög kvalité på leverantör. )

V. Mitt barn är reserverad för människor hen inte känner... Hur ska vi göra med bokningen?

A. Jag har mycket erfarenhet av små barn och ni behöver inte vara oroliga. Här har ni en utbildad barnskötare med flera års erfarenhet av barn 0-3 år och även en treåring här hemma gör att timmen vi spenderar ihop är avsedd för mys, lek, mellanmål, sång och allt som din lilla behöver och visar att hen vill. Jag är säker på att kommer hitta något som passar just ert barn och skulle det vara så att det inte går just idag så välkomnar jag er en dag till när hen redan känner igen mig och då vill vara med framför kameran.

Om du fick välja en plats att fotografera på, var är det då?

Har du någon dröm? Dela den med mig och låt oss skapa det tillsammans genom bilder.

Företagare?

Är du företagare och är intresserad av att fotografera din personal?

Läs mer här

Guider av Therese Almlöf